Muzikale kennismakingsnamiddag

De vereniging Neos Herzele organiseert voor de tweede keer sinds haar oprichting een gezellige muzikale namiddag voor al haar leden. Daarbij worden ook alle 55-plussers uit Herzele en omgeving uitgenodigd om kennis te maken met onze club, er de kenmerken van te ontdekken en er de sfeer komen op te snuiven.

Vorig jaar was dit kennismakingsfeest een bijzonder groot succes en daarom organiseert Neos Herzele voor de 2e keer zo een leden en ledenwervingsfeest waarop naast alle leden ook alle 55-plussers die nog geen lid zijn van harte welkom zijn. Zij kunnen er de sfeer die bij Neos heerst komen opsnuiven, ze kunnen er kennisnemen van het uitgebreide programma dat Neos Herzele te bieden heeft voor het jaar 2019-2020.

Ook dit jaar zal Stef Nelson zorgen voor een muzikaal optreden. Hij zal ons muziek brengen van diverse genres dewelke hij vindt in zijn rijkelijk gevuld repertoire van meezingers, klassieke liedjes, luister- en dansliedjes.

We verwachten dat onze leden talrijk aanwezig zullen zijn en hopen dat vele 55-plussers de weg naar Neos zullen vinden.

Iedereen krijgt een glaasje bubbels, lekker koffie, een muzikaal optreden en een heerlijk broodjesfestijn in de loop van de namiddag. De bar is ook voortdurend geopend voor hen die dat willen.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 oktober door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE26 9731 5892 4329 met vermelding van de na(a)m(en) van de deelnemer(s).

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: 6,00 €

Waar

De Wattenfabriek

Contact

E-mail
daniel.rogiers@telenet.be
tel.
053 62 40 47

Organisatie

Neos Herzele

Filter op categorie