Dansexpressie voor kleuters Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kleuters dansen en bewegen graag. Ze bewegen spontaan, op hun eigen expressieve manier. Katrijn houdt ervan de kinderen uit te dagen tot onderzoeken en improviseren. We spelen met de ruimte, leren reageren op muziek, leven ons in in allerlei personages. Hiervoor gebruiken we verschillende muziekgenres, verhalen en materialen. Het doel is om te genieten van muziek en dans en nieuwe bewegingen, ervaringen aan te reiken

Lesgeefster Katrijn De Steur volgde de toneelopleiding aan de Kleine Academie in Brussel en de opleiding tot docent dansexpressie in Amsterdam. Sinds 15 jaar geeft ze lessen dans, beweging en improvisatie, onder andere in het deeltijds kunstonderwijs, Danshuis De Ingang (Gent), het hoger onderwijs en voor De Kikker vzw.

De reeks gaat door op zaterdag 14 september - 28 september - 12 oktober - 26 oktober - 9 november - 23 november - 7 december en 21 december van 15u15 tot 16u15 in de balzaal van KOKON.
Leeftijd: 4 - 5 jaar.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Tickets

Organisatie

Kokon

Filter op categorie