Aanvraag gemeentelijke verbeterings- en aanpassingspremie

Inwoners van Herzele die een Vlaamse verbeterings- of aanpassingspremie hebben gekregen, komen ook in aanmerking voor een gemeentelijke verbeterings- of aanpassingspremie van 125 euro.

Omwille van de nieuwe privacywetgeving, die in mei 2018 werd ingevoerd, ontvangt de dienst Huisvesting sinds 1 januari 2018 geen lijsten met aanvragers meer van het Agentschap Wonen Vlaanderen en kan de dienst de aanvragers bijgevolg niet meer zelf aanschrijven.

Hoe aanvragen?

Aan de inwoners van Herzele die sinds 1 januari 2018 een Vlaamse verbeterings- of aanpassingspremie hebben gekregen, wordt gevraagd om de gemeentelijke verbeterings- of aanpassingspremie zelf aan te vragen.

Dat kan via het online aanvraagformulier op www.herzele.be/aanvraagformulier-gemeentelijke-verbeterings-aanpassingspremie of de link naar ons e-loket onderaan deze pagina. Opgelet: een afschrift van de notificatie van toezegging van de premie Wonen-Vlaanderen dient te worden bijgevoegd. Bij het ontbreken van dit stuk kan de gemeentelijke premie niet worden toegekend.

 

Gepubliceerd op maandag 28 januari 2019 14.57 u.