InnoVif

Stresscoaching
Stress is een normale verdedigingsreactie van het lichaam. Wanneer we constant blootgesteld worden aan stress kan dit echter leiden tot fysieke en mentale klachten.

Als stresscoach probeer ik de oorzaak van stress te achterhalen, inzicht te geven in de gevolgen van stress en oplossingen aan te reiken (ook voor stressgerelateerde pijnen).

Dit gebeurt d.m.v. een eerste gratis verkennend gesprek, gevolgd door 2 sessies (1u) waar dieper ingegaan wordt op de persoonlijke situatie en het aanleren van de oplossingsmethoden.

Indien je last hebt van stress of stressgerelateerde pijnen (spierpijn, hoofdpijn, darmklachten, burn-out, energietekort,...) of gewoon meer info wenst over mijn aanpak van stress neem gerust contact op.


Ontspannende verzorgingen

Naast de klassieke, ontspannende massagetechnieken (d.m.v. drainage, effleurage, ...) bied ik ook kruidenstempelmassage, hot stone massage, moxamassage, stoelmassage en drukpuntmassage en klankschaalmassage aan. Uiteraard zorg ik steeds voor een gezellig en aangepast kader.

Men kan opteren voor ontspanning, energiegevende of pijnverzachtende massage. Ook pressotherapie voor lymfedrainage is mogelijk.

Men kan zelf een ontspanningspakket kiezen bestaande uit een combinatie van gezichts- en lichaamsmassage.


Verjongende behandelingen

Voor een gladdere en stevigere huid maak ik gebruik van de nieuwste apparatuur die wetenschappelijk bewezen resultaten oplevert (Diamantpeel apparaat, ultrasonen, radiofrequentie, LPG).
Uiteraard ben je ook welkom voor een ontspannende verzorging zonder apparatuur die d.m.v. professionele peeling eveneens een verjongend effect geeft.


De gelaatsverzorgingen zijn steeds inclusief gezichtsepilatie en keuze uit hand- of voetverzorging.

Contactgegevens

Adres
Provincieweg 277, 9550Hillegem
Tel.
053 62 88 94
E-mail
innovif@skynet.be

Contactpersoon

Smekens Viviane

Openingsuren

Op afspraak